Foto's van de verbouw
Woning 4-6 personen

appartement

Deze mooie vakantiewoning is in 2013 volledig gerenoveerd en beschikt over nieuw sanitiar, vloeren en een nieuwe luxe keuken. De woning is modern en gezellig ingericht.

De vakantiewoning ligt op het zuidwesten en is een zonnige woning  van ongeveer 70m2 en geschikt voor maximaal vier volwassen en een baby/dreumes. De woning bevindt zich op de begane grond van een authentiek huis midden in het gezellige dorp Hallenberg. De woning is rustig gelegen, alleen bestemmingsverkeer. U hebt een mooi uitzicht vanuit de tuin en de woonkamer over het dorp en de heuvels. 

U heeft een eigen voordeur en een eigen parkeerplaats voor uw auto. De woning beschikt over twee slaapkamers (een met een tweepersoonsbed (160x210cm) en een met twee eenpersoonsbedden 90x210cm), een ruime badkamer, moderne luxe keuken en een aparte woonkamer. In de woning bevindt zich een kinderstoel en kinderbedje. U kunt de genoemde ruimtes via de centrale hal bereiken. Buiten treft u een ruim terras en kunnen uw kinderen in de omheinde tuin spelen. De zonnige tuin staat vol met rhodondendrons en twee pruimenbomen. In de nabijheid is voldoende extra parkeergelegenheid. In de tuin heeft u voldoende privacy, maar ook contact met het dorp waarin u verblijft. Rust en levendig tegelijkertijd.

In de woonkamer treft u een tv, dvd speler en radio/cd speler aan. In de kast bevinden zich boeken, tijdschriften en spelletjes voor jong en oud. De woonkamer en andere ruimtes zijn sfeervol ingericht. Het zal u aan niets ontbreken. Zowel in de zomer als de winter is er voldoende vertier in en rond het huis.

Roken is niet toegestaan in de woning!

Zie ook de film hieronder:

 

 

Hieronder nog een indicatieve tekening van het appartement: